Kontrollerande Harmoni

2016-01-27

För att Margot Wallström kritiserade den israeliska regimens agerande i Palestina så har alltså en israelisk tidskrift skrivit om att hon borde lönnmördas.

Förstå hur farliga personer är som inringar - skapar - folkgrupper att strida för dem, för att genomföra andra agendor. Ingen kan väl ha missat vid det här laget att Israel skapades på Rothschilds uppmaning, liksom då det brittiska kungahuset överlät geostrategiskt betydande delar av sin gamla koloni till makthavare - marionetter - som kunde politisera troende judar att strida för en kvarvarande koloni i Mellanöstern medan man officiellt infriade löften om avkolonialisering runtom i världen.

För Rothschild och andra företagare hade ju expanderat det brittiska imperiet med hjälp av sjöhandelsbolagen, som med hjälp av internaliserade skyddskostnader för sin expansion kunnat övertaga så vidsträckta områden att solen över dess imperium sades aldrig gå ned.

Med det skrivet pekar jag alltså på det faktum att Israel inte har någonting med tron på alla människors lika värde att göra, utan handlar om att indela människor i olika grupperingar - liksom andra ismer och fasader - så att storföretag och banker kunde fortsätta bedriva sin verksamhet då de imperiebyggande maskineriernas kolonisering var allt för tydlig, den mekaniska ockupationen allt för dyr, än att under ständigt olika nya fasader vara möjlig.

Skrämseltaktik och söndring för att härska - ställa ett panikslaget folk mot varandra, ständigt med helt fel problemformulering för att skydda sig själva - är fortfarande den gängse taktiken för att fortdriva en agenda där det strategiska målet för den girigaste är att äga och kontrollera allt.

Detta har ingenting med religion att göra. Detta har ingenting med politisk ism att göra. Detta har med makt - pengar och kontroll - att göra. För den människa som inte kan leva i harmoni med sig själv kan heller inte leva i harmoni med andra och fortsätter därför söka kontroll - inte bara över planeten och sina egna känslor - utan faktiskt över hela universum och dess naturlagar.

Men naturen vinner alltid, och naturen känner bara balans och obalans...

1 stycken mot 7 miljarder kan aldrig vinna, liksom människan kommer inte segra över naturen.

#AllWarsAreBankersWars #Demokraturen #Bankreform #DeFria

"Brittiska" imperiumet i bild.

//M.A.12646999_10156477607795296_2924742517322509793_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram