Operativa Krafter och Felkalkyleringsdiversioner

2016-01-04

Vi är faktiskt lite förvånade över det faktum att USA, men framför allt, Israel inte redan har börjat babbla upp sig om en "iransk invasion av Syrien", särskilt eftersom USA inte har några som helst betänkligheter mot att fördöma en helt fiktiv "rysk invasion" av Donbass. Men om antalet iranska stövlar på marken går - når - upp till en given gräns, så måste den här typen av propaganda komma att användas (även om iranierna rent faktiskt lagligen vistas på plats, på begäran av den legitima syriska regeringen).

I ljuset av det senaste utspelet med indirekt eld mot en Libanesisk by, skulle den insatsen faktiskt kunna leda just dithän, särskilt beroende på om man redan har upptäckt att det rent faktiskt finns större operativa krafter på plats i Syrien än vad man tidigare hade uppfattat det som vore fallet.

Eftersom Kaosimperiets primära strategiska arbetsmetod är att härska genom söndring, då främst genom kontrollen över olika polariseringsskapande sekterism, så blir det också följdriktigt så att när en större - utöver vad som krävs för att hantera lågintensiva inbördeskonflikter - kraftsamling någonstans blir tillräckligt hotande, så blir också motåtgärden att bredda sönder koncentrationen.

Så när Afghanska medier nyss har rapporterat om flera skador efter en lastbilsbomb som exploderade utanför Kabul International Airport. Explosionen inträffade nära den plats där en självmordsbombare sprängde sig själv tidigare idag måndag. Så kommer det inte precis som en överraskning för någon, eftersom det måste bli ett bredare spel i det vidare. Trots allt, varför det ser ut som det gör i Afghanistan är ingen större hemlighet för någon längre.

Ingen bortsett från självmordsbombaren dog i den första attacken, med naturligtvis ingen organisation som tar ansvar för det inträffade (ännu i alla fall) eftersom den typen av politiskt opinionsbildningsspel nu alltmer börjar förlora sin strategiska betydelse.1917747_10206953476930224_2853380301901072221_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram