Militärer Räknandes Militäriskt

2016-01-04
10270665_10206953585252932_1513584349011328355_n
Utan att gå in på så många detaljer, måste man veta att den ryska militära teorin har utvecklat en mycket strikt uppsättning normer som kontur för att i detalj specificera den typ av krafter som behövs för att framgångsrikt genomföra någon specifik uppgift. Vad som är helt klart för någon med fortfarande en grundläggande förståelse för krig och, framför allt då luftfart, är att ett flygregemente inte kan användas för att besegra en styrka med en bra bit över 100.000 soldater utplacerade över ett territorium på cirka 150.000 km2 (bara i Syrien ) med stöd av ett nätverk av baser och träningsläger i Turkiet och andra länder i regionen och som får ett nästan oändligt utbud av vapen, soldater och pengar från många förmögna statliga sponsorer.

Fråga vem som helst med ens en ytlig kunskap om rysk militär teori och han / hon kommer att säga att detta är inte den typ av uppgift som ges till en flygregemente. De som säger något annat vet helt enkelt inte vad de talar om.

Vad som är verkligen anmärkningsvärt är därför att utbudet av uppdrag genomförda av detta flygregemente vars storlek kraft motsvarar någonting som varit normalt om det har getts till en flygdivision (en styrka på ungefär 3 till 5 gånger större). Låt mig upprepa att: detta regementes storlek på kraft har under tre månader nonstop, hela tiden framgångsrikt genomfört en mängd flyganfall som normalt ges till ett förband som är 3 till 5 gånger större.

Nu vet jag inte om dig, men för mig är detta ett säkert ett tecken på antingen en fantastiskt lyckad operation, eller så är det faktiskt på så vis att den operativa insatsen innehåller en annorlunda militär kontingent än vad som öppet har redovisats. Fråga någon militär befälhavare om hur han skulle känna om kraften han befaller kunde åstadkomma inte bara en full uppsättning av uppgifter som det är tänkt att den skall utföra, utan tre till fem gånger mer, och detta i verklig strid, en bedrift värdig alla positiva eftermälen som existerar..

Så varför utvecklingen accelererar som den gör, det har alltid berott på informationsrörligheten.
Mine-is-Bigger-Than-Yours-807x600

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram