Stabilitetskredit eller Kreditstabilitet

2015-12-28

Om den sangvinistiska tillvaro där drömmar om regnbågar, enhörningar och skattkistor helt gör gällande att det inte ackumuleras någon räntekostnad av marknadsbaserad kredit som allmänt betalningsmedel - a.k.a att nödd och tvungen behöva närma sig en alltmer rimlig beskrivning av verkligheten, även om det för all del är en bit till som vägen sträcker sig.

" Marknadsbaserad kredit är instabil. Detta är fortfarande den grundläggande frågan - den bistra verkligheten - som ingen vågar konfrontera. Jag skulle starkt hävda att långsiktig stabilitet i ett kapitalistiskt system kräver solida pengar och Kredit (det är hopplöst föråldrat, jag erkänner). Under årens lopp har jag försökt att skilja traditionell finansiering från ohämmad "New Age" finansiering. Den förra, bankernas utlåning dominerade Kredit, hålls i allmänhet tillbaka av olika mekanismer (inklusive guldmyntfoten, effektiva valutaregimer, bankkapital och reservkrav, osv). Detta - likafullt instabila - står i ändå närmast i skarp kontrast till nuvarande dagars värdepappersmarknadsbaserade globala finansiella "system" unikt arbetande utan begränsningar på antingen kvantitet eller kvalitet hur kredit skapas."

Doug Noland is not a financial advisor nor is he providing investment services. This blog does not provide investment advice and Doug Noland's comments are an expression of opinion only and should not be construed in any manner whatsoever as recommendations to buy or sell a stock, option, future, bo…
creditbubblebulletin.blogspot.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram