Sjuklig MÖ-Demokrati

2015-12-28

Och som alla vet numera så utvecklas en ekonomi alltid i samma riktning som efterfrågan, vilket implicit innebära att köparen av organ som "skördats" också måste dels svara för denna nämnda efterfråga, men också dessutom tillhandahålla den medicinska logistik som krävs för att dessa organ faktiskt skall kunna användas.

Denna medicinska logistik är mycket omfattande med tider och temperaturer och är ingenting som svartaflaggviftande kroksabelsvingande narkotikasmugglande oljehandlande Nikeskobeklädda Toyotapickisåkande ökenbanditer kan hantera, vilket utelämnar antalet möjliga köpare till ett verkligt häpnadsväckande minimum, inte minst med avseende på att ingreppen ifråga - att byta inre organ - inte precis är som att lämna in den gamla Saaben på tändstiftsbyte.

Vem som är den mystiske köparen till dessa omtalade organ? Alltså var den efterfråga finns som skulle döljas genom att exempelvis Aftonbladet blåste upp artikeln om att ISIS nu hade blivit kannibaler?

Var kan dessa sjukhus finnas någonstans och i vilket land i regionen finns dessa läkare - kirurger - som befattar sig med dessa organ?

Leaked documents from US officials reveal Islamic State has a high level of organization, with numerous departments, including one dealing with ‘war spoils’…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram