Invecklad Utveckling av Avveckling

2015-12-27

 

Lite samtidigt utöver situationen i Ukraina och Syrien

Kina investerar och expanderar i Afrika och håller nu på att skapa det viktigaste bältet i Afrika med strategiskt viktiga hamnar och militärbaser. USA kan inte göra någonting alls åt den saken.

Ryssland skapar problem för USA i Afghanistan och Centralasien.

USA har ögonen på Indien där den historiska kolonialväldesförstörande andrastämman spelas allt högre av Kina, men det är Pakistan som innehar det förmodligen viktigaste geostrategiska området - utgör brytpunkten - i Asien. (använd google kartor och kontrollera följderna av cpeec) och som är intressant för Ryssland eftersom de köper bland annat rysk förstklassig strategisk militärmateriel. Su-35 och så vidare.

*Talibanerna är med Ryssland (problem / pressar Amerika).

*Pakistan är med Ryssland.
(inga mer strategiska planeringsdjup för Amerika)

*Jsf (Joint Strike Force), Raptor, stealth fartygen / militärindustriella komplexet lever och är hungrigare än någonsin och sveper bort stora delar av alla pengar i försvarsbudgeten - dyra toalettsitsar. (så att USA säljer bort f-18 a / e, atomdrivna hangarfartyg, totalt stora delar av av jsf teknikerna etc) - alltså ormen äter upp sig själv.

*Kina är i Afrika. (inga fler finansiella exploateringsfördelar för Amerika).

*Tyskland lämnar Nato eftersom Tyskland inte kommer att offra landet för Deutsche Banks balansräkning. (oräkneligt många dåliga konsekvenser för Amerika)

*Muslimska koalitionen i Afrika. (inte mer militarisering det militärindustriella komplexet där inte)

Så melodin går ungefär så här - Kina är i Afrika, Ryssland & Kina är i Centralasien, militära koalitioner skapas i Afrika utom Anglozionistkontroll eftersom man främst söker militär förmåga.

Så Amerika är på jakt efter nya allierade på en ändlig planet. Och ny multipolär värld skapas initialt enligt följande ordning där Block-2 faller samman alltmer med tiden:

Block-1
Kina, Ryssland, Pakistan, Centralasien, Iran, Tyskland osv

Block-2
Amerika, Japan, Indien (en tid ytterligare tills dess att kolonialinfiltrationen släpper i en tillräcklig omfattning), Australien, Eu, Israel etc.

Amerika är verkligen i behov av några av de allierade till skillnad från tidigare när allierade behövde Amerika så upprätthållandet av militära allianser som bara innebär kostnader för de allierade i förhållande till Amerika, blir allt svårare.

Som bekant är det så att NATO - doktrinens syfte är givet, precis som det matematiskt grundade kravet på upprätthållande av ökningen av tillgången till strategiska naturresurser inom ramen för skuldhegemonin med dollar som reservvaluta.

Så ja ZIONATO havererar både ur det monetärmekaniska perspektivet och ur det militärstrategiskt operativa perspektivet.

Frågan är närmast med vilken hastighet som avvecklingen kommer att äga rum, där en alltför snabb avveckling kommer att verka destabiliserande även för sidan med Ryssland och Kina.

969091_10206903390798102_2296637217073363437_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram