Byfånebeteende

2015-12-26

Och så, när Baghdadis soldater är inställda på att förlora kontrollen över Ramadi, en viktig stad i Irak, visar sig ISIS ledare angelägna om lugna kalifatet om att allt faktiskt är bra. Som The Telegraph noterar ", säger han också och uppmanar saudiska medborgare - den största bidragsgivaren till Isils situation tillsammans med Israel - att" resa sig "mot sin regering, som han anser utgör rikets nybildade muslimska koalitionen mot kalifatet." Han behöver inte oroa sig, Riyadhs "koalition" är farsartade med tanke på rikets förkärlek för att främja exakt samma ideologi som förespråkades av Baghdadi. Det är ren jävla Kalle Anka och ingenting annat.

Men med Ryssland systematiskt avvecklande koncernens nätverk av oljehandel, och med irakierna på väg först in i Ramadi, och kanske snart i Mosul, kan Baghdadis uttalanden mycket väl vara ett tecken på att slutet närmar sig för ett hobbyprojekt som tills nyligen var understött av USA, Israel och dess regionala allierade i Riyadh, Ankara och Doha.

Vem som bestämmer i Washington?

Tjaeee, tar oss för pannan inför Anglozionisttöntarnas alltmer enfaldig försök att lura vem som helst som vill bli lurad.

Ja, vi ser vad ni gör och vi tycker att ni är en skock med byfånar:

bt.com.bn

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram