Aftonbladsopinionsbildningsförsök

2015-12-26

Allvarligt talat, vi konstaterade under gårdagen lite - eller inte så - sarkastiskt att komedin med ISIS nu hade nått pilsnerfilmskomedinivån - bonnbuskis, när vi publicerade inlägget med dokumentet om IS och organstölderna. Vi tänkte att nu har det i alla händelser inte stor chans att bli mycket mer larvigt, vi började så här:

"Nedan finner vi vad Reuters säger är en "USA: s regerings översättning" av organstölder inom Fatwan. Fråga dig själv varför, om det är en "USA: s regering översättning", då den kommer komplett med ISIS-logotypen, grafik och frimärken. Det är undrar vi väldigt blygt bara varför så, ja varför skulle USA gå tillbaka och lägga sig i allt detta typografiskt? Varför skulle de inte släppa bara en vanlig textversion av översättningen? Kanske var det på engelska från början...."

och fortsatte...

"Nåväl icke sådana detaljer förty, nu när den opinionsbildningsmässiga organskördesäsongen tycks ha börjat, och då menar vi inte överkonsumtionen av mat här hemma i den intellektuellt djupgående tjälen."

Vidare:
"Avfallna liv och organ måste inte respekteras och kan tas ostraffat. Organ som slutar fångens liv om det tagits bort: Borttagandet av den typen är inte heller förbjudet", säger den islamiska statens forsknings- och Fatwa kommitté (och ja, du läste rätt, de har en "forskningskommitté").

Sedan avslutade vi med:

"De "lärda" ser ut att ha motiverat organstölder genom att likna det vid kannibalism, vilket naturligtvis är bra: "En grupp av islamiska lärda har gjort det möjligt, om så behövs, att döda en avfälling för att äta hans kött, som är en del av nyttan från hans kropp, " fortsatte kommittén.

Alla frågor är bra frågor i denna makabra buskis som vi är ganska säkra på kommer inte att besvaras av Ankara. Naturligtvis är detta bara ytterligare ett och tusen nattsvarta bevis på Turkiets delaktighet i de typer av olagliga verksamheter som håller Bakr al-Baghdadis kalifat väl finansierat. Spektaklet är närmast helt osannolikt larvigt.

Så, om någon behövde ytterligare bevis för varför USA - med den opinionsbildningsmässiga pistolen mot sitt huvud - kommer att invadera Syrien och återinvadera Irak, där är det.

ISIS är inte bara en grupp av blodtörstiga, svarta flaggviftande jihadister sprungna ur helvetets djup för inrättande av ett medeltida kalifat här på jorden, de är en blodtörstig, svart flaggvinkande, kött-ätande, organstjälande, sexslav trafficking liga av plundrande öken banditer och De måste stoppas till varje pris.

Alltså såvida man inte med detta "till varje pris" menar att alliera sig med ryssarna. Eller iranierna. Eller Assad. Eller Hizbollah.
Urspårat bortom all möjlig trovärdighet anyone ...."

Urspårat bortom all möjlig trovärdighet anyone - Ja just det, inget som helst tvivel om den saken, men vi måste faktiskt erkänna att vi nu blev förvånade över att Aftonbladet trots den öppna anmaningen - visserligen uttryckt i termer av sarkasmer - ändå på något allvar försöker använda detta imbecillt larviga dokument som informationsunderlag för vidare opinionsbildning. Vi misstänker därför, för Aftonbladets redaktions skull att det är tönten - den moralfilosofiskt desorienterade - Anders Lindberg som har visat sin moralfilosofiska briljans och ligger bakom detta, så att detta inte ens på något sätt är ett representativt uttryck för den intellektuella höjden på hela tidningens personal.

IS religiösa ledare uppmuntrar sina medlemmar att ta organ från levande fångar – om det kan rädda en muslims liv. Det framgår av ett hemligt dokument som amerikansk militär kommit…
aftonbladet.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram