Trovärdighets(Ur)spårning

2015-12-25
Nedan finner vi vad Reuters säger är en "USA: s regerings översättning" av organstölder inom Fatwan. Fråga dig själv varför, om det är en "USA: s regering översättning", då den kommer komplett med ISIS-logotypen, grafik och frimärken. Det är undrar vi väldigt blygt bara varför så, ja varför skulle USA gå tillbaka och lägga sig i allt detta typografiskt? Varför skulle de inte släppa bara en vanlig textversion av översättningen? Kanske var det på engelska från början....

66870_10206894240169342_705954179266642779_n

Nåväl icke sådana detaljer förty, nu när den opinionsbildningsmässiga organskördesäsongen tycks ha börjat, och då menar vi inte överkonsumtionen av mat här hemma i den intellektuellt djupgående tjälen.

Som Reuters fortsätter med att skriva ", den grupp av dokument som granskats har rubriken" lärdomar från Abu Sayyaf Raid "- och visar hur den islamiska staten har lämnat en juridisk motivering till sina anhängare för en rad metoder. Till exempel" Fatwa Nummer 64 "av den 29 januari 2015, som innehåller detaljerade regler för våldtäkt, förskrivning när Islamiska Statens män kan och inte kan ha sexuellt umgänge med kvinnliga slavar."

Medierna har länge rapporterat om islamiska statens "omänskliga" verksamhet som människohandel och enligt en ny uppsättning från Gatestone Institute, tar människosmugglingen otroligt nog plats på samma ställe som den illegala oljehandeln: Turkiet.

Gatestone citerar den tyska TV-kanaler NDR och SWR som under "veckor tillsammans en Yazidi förhandlare, som på uppdrag av familjerna, förhandlar med IS för frisläppandet av slavar och deras barn. ... Kvinnorna säljs nämligen på en digital slavmarknaden till högstbjudande. " NDR och SWR fortsätter: "Överföringen av pengar, har som reportern upptäckt, skett genom ett sambandskontor i Turkiet." Ta sig för pannan, njaeeee, inte så det stör läsningen i alla fall.

Vidare:

"Avfallna liv och organ måste inte respekteras och kan tas ostraffat. Organ som slutar fångens liv om det tagits bort: Borttagandet av den typen är inte heller förbjudet", säger den islamiska statens forsknings- och Fatwa kommitté (och ja, du läste rätt, de har en "forskningskommitté").

De "lärda" ser ut att ha motiverat organstölder genom att likna det vid kannibalism, vilket naturligtvis är bra: "En grupp av islamiska lärda har gjort det möjligt, om så behövs, att döda en avfälling för att äta hans kött, som är en del av nyttan från hans kropp, " fortsatte kommittén.

Alla frågor är bra frågor i denna makabra buskis som vi är ganska säkra på kommer inte att besvaras av Ankara. Naturligtvis är detta bara ytterligare ett och tusen nattsvarta bevis på Turkiets delaktighet i de typer av olagliga verksamheter som håller Bakr al-Baghdadis kalifat väl finansierat. Spektaklet är närmast helt osannolikt larvigt

Så, om någon behövde ytterligare bevis för varför USA - med den opinionsbildningsmässiga pistolen mot sitt huvud - kommer att invadera Syrien och återinvadera Irak, där är det.

ISIS är inte bara en grupp av blodtörstiga, svarta flaggviftande jihadister sprungna ur helvetets djup för inrättande av ett medeltida kalifat här på jorden, de är en blodtörstig, svart flaggvinkande, kött-ätande, organstjälande, sexslav trafficking liga av plundrande öken banditer och De måste stoppas till varje pris.

Alltså såvida man inte med detta "till varje pris" menar att alliera sig med ryssarna. Eller iranierna. Eller Assad. Eller Hizbollah.

Urspårat bortom all möjlig trovärdighet anyone ....

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram