Ryskt Talibanstöd?

2015-12-24

Visserligen nästan den värsta av zionisttrumpeterna, men ändå.

Så medan Ryssland levererar vapen till regeringen som använder vapnen mot talibanerna, kommer det fram samtidigt att de delar information med rebellerna, Kreml alltså. Dessutom är det värt att notera att USA och Storbritannien är naturligtvis på marken och kämpar tillsammans med afghanska armén. Man kan inte låta bli att undra om ryssarna, liksom deras allierade i Teheran, i hemlighet stödjer talibanerna i ett försök att göra livet surt för västs trupper på marken.

I slutändan är detta ytterligare ett bevis på vår uppfattning att konflikten i Syrien är en teater för ett pågående världskrig, ett som nu utkämpas så mycket som det går i åtminstone fyra stater i Mellan - Östern, med minst tio länder inblandade och deras ombud - men alla med en avgörande hemmaopinion som reglerar att någon egen regional inblandning kan aldrig komma ifråga - allt detta avgörs nämligen av informationsrörlighetsklimatet.

A limited partnership with the Taliban is a striking, and somewhat confusing, twist in…
washingtonpost.com|Av Andrew Roth

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram