Makt är Kraft att bryta Motstånd

2015-12-24

Så vi tar det igen:

Just nu, den ryska ekonomin är fortfarande driven av IMF-paladiner, med "konsensus Washington" typer, därav deras galna politik med räntor, med att köpa amerikanska statspapper, om att hålla inflationen låg, etc. etc. etc. Putin, med övertygelse, är inte vad man skulle kalla en gammaldags "socialist", men han är absolut en förespråkare av "sociala marknader" och någon som kämpar hårt för att frikoppla Ryssland från det västra finansiella systemet, och inte spela efter reglerna i Anglozionistriket.

Utrikespolitik:

Ända tills Putins senaste omval när slutligen Ryssland började få en någorlunda konsekvent utrikespolitik, har den politik som Ryssland varit en av zigs följt av zags. Detta gällde särskilt under de tider då Medvedev var ansvarig för ordförandeskapet och när Iran och Libyen förråddes av Ryssland vid FN: s säkerhetsråd (något Putin öppet kallade "dumt").

Personligheter: minns ni den hyperkorrupta försvarsministern Serdiukov? Gissa vad? Han har fortfarande inte formellt anklagad för någonting, även om det häromdagen kom en början på detta. Även kvinnan som han gjorde det mesta av sin smutsiga handel med lever fortfarande i sin lyxiga framgång i Moskva. Vad säger detta oss? Att även när Putin fick hårda bevis på Serdiukov s förbrytelser hade han tillräckligt med kraft för att ersätta honom med Shoigu, men inte tillräckligt med kraft för att driva på för att hålla så hög profil att han satte "Atlant Integrationisterna" i fängelse.

Nu är det alltså uppenbarligen någonting som har förändrats.

Originally appeared at RAPSIMOSCOW, December 22 (RAPSI) – A criminal case was launched against an organized criminal group that was allegedly operating with the…
russia-insider.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram