Beslutsfattartid

2015-12-02
12341026_10153847430498678_4683867026676780776_n
Vi har inte för avsikt att länka något, för ni som vet vad som står på spel, ni vet, och det är till er vi skriver!

Mycket har hunnit hända, och från för bara 2-3 år sedan kom där 2-3 nyheter i veckan som aviserade vad vi försökt förmedla under samma tid, kommer där idag 5-10 nyheter om DAGEN, som borde beskriva den verklighets sanningshalt - som förmedlats - numera vara ställt helt utom allt rimligt tvivel! För dem som förstått det, har också förstått dess konsekvenser, när vi nu närmar oss slutet - eller som vi brukar beskriva det, början på något nytt! Vad detta nytt skall bestå av, är något som borde vara ett gemensamt och rationellt beslut, och inte bestämmas av de som satt oss i nuvarande situation, vilket såklart är planen!

Vi förstår att för att komma någonstans i ett korrupt system - som alltså går ut på vinstmaximering - så är själva avsaknaden på moral, något som per definition är en förutsättning för att kunna göra karriär, - attraktivt för giriga människor, lättkontrollerade och samvetslösa - alltså bra ur ett vinstmaximeringsperspektiv - sämre för det allmänna - vars konsekvenser nu är på väg att bli ödesdigra för oss alla, oavsett vem du tillhör av dessa två kategorier! Vi anser därför att de som just vid denna tidpunkt - som vet vart det barkar hän -, och som väljer att sitta tysta, oavsett självmotiverande anledning, korrumperad, ryggradslös, egennyttig, osv för att göra så. - att det är nu eller aldrig!

#ItsTimeToSpeakUp #Folkresningen #Bankreform #FörlåtelseKanBaraGesTillDeSomUppriktigtSökerDen

 

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram