Rädda egennyttiga arslen

2015-11-29

Njaaaeeee, det är väl knappast så att Syrien har föresatt sig att plötsligt invadera Turkiet, men däremot har det sönderfallande Zionato en betydligt mer uppenbar anledning att invadera Syrien för att förhindra sönderfallet av petrodollarhegemonin.

Kebabsultanen å sin sida, har ju nämligen alla goda anledningar att försöka rädda upp sin söndervittrande inrikespolitiska situation, med hjälp av lite utrikespolitiska entusiasmeringsinsatser, nu när han har fått för sig att undantagstillstånd måste på plats omgående, Enter: mördande av PKK - entusiastisk advokatssmafundsordföring - vilket uppenbarligen skapar lite dålig stämning.

Så en Turkisk Syrienoffensiv som helst av allt kan åstadkomma en Lindsay Grahamsk Nato § 5:a, ett Turkiskt undantagstillstånd genom ett litet advokatmord, där en polis besynnerligt nog också blev skjuten- vi kan aldrig gissa vilken polis - och vi har kopplingarna till Israel via Erdoganfamiljen i dagen.

Så att det handlar om att stänga gränsen till Syrien (bland annat med hjälp av stridsvagnar?) Eeeeeeeeh, nääää det gör det INTE!

Det handlar om att en skock Anglozionistentusiaster - för att använda ett samlingsbegrepp eftersom de använder en religion som skyddskuliss - försöker att rädda sina egennyttiga arslen undan de konsekvenser som annars kommer med ljuset från verkligheten och det växande allmänna medvetna medvetandet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram