2015-11-22

Kulsprutepistoler.
Jo, det är ju ett populärt vapen i terroristkretsar har man förstått.

Personligen hade jag känt mig lite tryggare om de utrustats med taktiska små kärnvapen istället.

Att vi sedan är oerhört imponerade av denna lösningsorientering på problemet med att polisen just smällt 100 miljoner på icke redovisade åklagarbeslut är nog något som endast kan uppstå under de kalla och mörka förhållanden som ett svenskt klimat innehåller vintertid.

Vår-värme är nog av nöden vad det verkar för dem mentala IS blockeringen.

// Conny Grewe

Och konsekvenserna av jakten på den Sverigehyllande "terroristen", slutade med en nota på 100 miljoner, mer övervakning åt folket, och frikännande från alla anklagelser om terrorförberedelser!

Landsfaderns visa uttalanden påminner oss om att hans visdom endast överträffas av hans skönhet, ty ingen av oss kunna väl föreställa sig att statsministern vore ute med illa uppsåt, för så visst vi förstår är behovet av repressiva åtgärder såsom undantagstillstånd, någonting som är främst tillägnat det allmännas bästa.

Kombinationen av polisiär kraft i form av automatvapen samt nyss uttryckta undantagstillstånd ger den omisskännliga klangen av västerländsk demokratiutveckling till sin allra högsta potens!

// Marcus Ljunggren

Polisen har fått klartecken att använda kulsprutepistoler. Beslutet fattades av Nationella operativa avdelningen (Noa) efter att Säpo meddelat höjd hotnivå för…
dn.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram