Kärnten i KK

2015-10-30

När vi uttryckte det för några dagar sedan, då vi hånade Saudiarabiens inställning till "collateral damage" från dess bombningar som körs i Jemen, "du kan inte göra en omelett utan att knäcka några ägg." Så jo, över på Deutsche Bank, har John Cryan varit upptagen av krossning av hela kartonger. Samtidigt som vissa tendenser till politiska kursförändringar inte bara kan skönjas för Tysk utrikespolitik

Så med avseende på österrikiska svarta svanar och att Tyskland hålls nere genom Deutsche bank och vi drar oss till minnes:

"Dessa Hetaobligationer garanteras fiktivt av den österrikiska delstaten Kärnten, som nu teoretiskt blir ansvarig för borgen-in. Det är ett eko av röran Irland fick över sig på höjden av bankkrisen, när det dumt nog försökte hejda panik genom emissionsgarantier på alla irländska bankskulder; den åtgärden nästan ruinerade hela landet. Hypo Alpha bank kommer konkursa Kärnten.

I huvudsak, vad den österrikiska regeringen gör är att skära loss en hel region, snarare än hur de federala myndigheterna i USA får Detroit att gå omkull för ett antal år sedan."

Så att:

Deutsche Bank skriver upp Heta tillgångars upplösning i ett påstående till EU24m
och Inte ger någon anledning till uppskrivningen, innebär att nu händer det saker inom kort.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram