Allt för hemmaopinionen

2015-10-13

I skymningsljuset för det sönderfallande Anglozionistimperiet så bli desperationen alltmer påtaglig och man måste nu börja med den vilseledande opinionsbildningen på hemmaplan (priming) för att inte det inhemska politiska klimatet skall bli helt ohållbart, varför det nu samtidigt i det däremot gryende ljuset från öster, framkommer att närmast hela det Anglozionistiska systemet är uppbyggt på rena lögner och bedrägerier.

Förresten, through deceptiont thou....

Sagt och gjort, det gäller alltså att börja adressera västerländska medier via den politiska representationen - a.k.a köra maskinen baklänges och upp och ner:

Sergej Lavrovs kontor har utfärdat en officiell begäran till det brittiska utrikesdepartementet, och kräver förklaringar. Den diplomatiska noten levererades av Rysslands ambassadör i Storbritannien Aleksandr Yakovenko.

"Vi är oroade av rapporter i media i den mån de hänvisar till högt uppsatta medlemmar av regeringen. Vi begär snarast det brittiska utrikesdepartementets klargöranden. Samtidigt är hypotesen i sig om en potentiell konflikt mellan brittiska och ryska flygplan i luftrummet över Irak obegripligt. Som bekant är ryska jetplan inte inblandade i attacker på Isil - mål på [Irakiskt] territorium ", berättade den ryske ambassadören för RIA Novosti.

Vi antar därför att temperaturen angående Irakiska rörledningar för kolvätetransporter till Israel kommer att bli en mer intressant fråga de närmsta dygnen. Sannolikheten för förhandlingar mellan Israel och Ryssland förefaller inte minska.

Så därför avslutningsvis:

Brittiska Tornado GR4 - det stridsflygplanet som är verksamt i Irak har tillverkats i mer än ett kvarts sekel, medan ryska Sukhoi Su-30SM - stridsflygplanet som säkerställer lufteskort för de anfall grupper gör Syrien och som är världen överlägset bästa flygplan - eller i alla fall näst bästa efter en senare modell - i "Air 2 Air combat" - dogfight, togs i drift på 2000 talet och är ett - eller flera - steg före sin Brittiska motsvarighet på alla sätt.

Vi antar faktiskt att No.10 Downing Street har en aning om detta.

UK media allegations that RAF pilots in Iraq had been authorized to shoot down Russian fighters in case of imminent threat have prompted a response from Moscow.…
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram