Sagt av någon som måste avlivas av väst som en galen hund och diktator

2015-09-25

189762_10150130172758459_6499393458_6544879_6487888_n

Gaddafis sista tal innan han blev mördad, endast för att upprätthålla värdet på en pappersvaluta!

I Allahs namn, den välgörande, den barmhärtiga ...

För 40 år, eller om det var längre sedan, kan jag inte minnas, gjorde jag allt jag kunde, för att ge människor hus, sjukhus, skolor, och när de var hungriga, jag gav dem mat. Jag gjorde även Benghazi till jordbruksmark från öknen, stod upp för attacker från cowboyen Ronald Reagan, när han dödade min adopterade föräldralösa dotter, när han försökte döda mig, men dödade istället detta stackars oskyldiga barn. Sedan hjälpte jag mina bröder och systrar från Afrika med pengar för Afrikanska unionen.

Jag gjorde allt jag kunde för att hjälpa människor att förstå begreppet verklig demokrati, där människors kommittéer ledde vårt land. Men det var aldrig tillräckligt, eftersom en del sade till mig, även personer som hade hem med 10 rum, nya kostymer och möbler, var aldrig nöjda, så själviska som de var ville de ha mer. De berättade för amerikanare och andra besökare, att de behövde "demokrati" och "frihet" utan att inse vad det var för ett system de efterfrågade, där den största hunden äter resten, men de var förtrollade av dessa ord, utan att inse att i Amerika, fanns ingen fri medicin, ingen fri sjukvård, ingen fri bostad, ingen gratis utbildning och ingen fri mat, utom när människor var tvungna att tigga eller stå i långa köer till olika soppkök.

Nej, oavsett vad jag gjorde, var det aldrig tillräckligt för vissa, men för andra, visste de att jag var son till Gamal Abdel Nasser, den enda sanna arabiska och muslimska ledare som vi har haft sedan Salah-al-Deen, när han hävdade Suezkanalen för sitt folk, som jag hävdade Libyen för mitt folk, det var i hans fotspår jag försökte följa, för att hålla mitt folk fria från kolonialt förtryck - från tjuvar som skulle stjäla från oss.

Nu är jag under attack av den största kraften i militär historia, min lilla afrikanska son, Obama vill döda mig, för att ta bort friheten i vårt land, att ta ifrån oss våra fria bostäder, vår gratis medicin, vår gratis utbildning, vår fria mat, och ersätta den med amerikansk stil tjuveri, som kallas "kapitalism", men alla av oss i tredje världen vet vad det betyder, det betyder att företag styr världens länder, medan människor lider.

Så det finns inget alternativ för mig, jag måste stå upp för min ståndpunkt, och om Gud vill, skall jag dö genom att följa Hans väg, den väg som har gjort vårt land rikt med jordbruksmark, med mat och hälsa, och även tillät oss att hjälpa våra afrikanska och arabiska bröder och systrar.

Jag vill inte dö, men om det kommer till det, för att rädda detta land, mitt folk, alla tusentals som alla mina barn, då blir det så.

Låt detta testamente vara min röst till världen, att jag stod upp mot NATOs attacker, stod upp mot grymhet och mot svek, stod upp mot väst och dess kolonialistiska ambitioner, och att jag stod med mina afrikanska bröder, mina sanna arabiska och muslimska bröder, som en ledstjärna för ljus.

När andra byggde slott bodde jag i ett blygsamt hus, och i ett tält. Jag glömde aldrig min ungdom i Sirte, det gjorde att jag inte förvaltade vår statskassa dåraktigt och som Salah-al-Deen, vår stora muslimsk ledare, som räddade Jerusalem för islam, tog jag lite för mig själv ...

I väst har vissa kallat mig "galen", men de vet sanningen och fortsatte ändå att ljuga, de vet att vårt land är oberoende, fritt och inte i kolonialväldets grepp, och att min vision, min väg har varit tydlig för mitt folk, och att jag kommer att kämpa till mitt sista andetag för att hålla oss fria, må Allah den allsmäktiga hjälpa oss att förbli trogna och fria.

http://newsrescue.com/gaddaffis-last-formal-speech-people…/…

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram