Skymning över USA

2015-09-24

Tjaaaeee, detta får väl kanske ändå ses ur perspektivet av vad som egentligen är värt någonting för en människa, de egna känsloskapande värderingsgrunderna, men visst går Anglozionisternas socialkulturella arv i graven med det banksystem som har verkat mekaniskt funktionsmässigt ledande för utvecklingen, hur skulle det annars kunna vara? Det där med Yom Kippur på slutet säger väl någonting också antar jag. Men visst skall man hänge sig åt religiösa indelningar till grund försin självbetraktelse - och inbilla sig att de egna upplevda känslorna finns förutbestämda i någon urmodig bok - då har man ju så klart också vissa återstående arbeten med sin emotionella självförståelse. Men eftersom det bara finns människor och beteenden så är det värt att lyssna på alla.

"Jag sörjer för Amerika, därför att hon är döende. Jag sörjer för en nation som en gång kände sådan storhet men det har nu fallit till ett djup som en gång var otänkbart. Jag sörjer för död och förstörelse som kommer, och jag sörjer för en framtid som våra barn och barnbarn aldrig kommer att få se. Jag sörjer för en nation som har vägrat att lyssna på varningarna och som nu står på branten av domen. Jag sörjer för spel som aldrig kommer att spelas, för böcker som aldrig kommer att bli klara, för familjens semester som aldrig kommer att få hända och minnen som aldrig kommer att upplevas. Jag sörjer för den ekonomiska depressionen som kommer, för skräck och lidande som vänner och familj kommer att uppleva, och för den kommande döden i det land där jag drog mitt första andetag.

För många, kommer dessa ord verkar "överdrivna" och alltför dramatiska. När allt kommer omkring, trots de tusentals problemen för denna nation, saker verkar fortfarande mycket "normala" just nu. Tja, om du inte "förstår" vad jag säger just nu, bara bokmärk denna sida och kom tillbaka till det senare. Så småningom kommer det att vara meningsfullt för dig."

I am mourning for America, because she is dying. I am mourning for a nation that once knew such greatness but that has now fallen to depths that were once unimaginable. I am mourning for the death and destruction that are coming, and I am mourning for a...
THEECONOMICCOLLAPSEBLOG.COM|AV MICHAEL SNYDER

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram