Ukraina nu

2015-09-15

Nazionism

Via Anja Khabarova

Förstörelsen av den ukrainska "lagen".
För att en lag ska respekteras och vara giltig måste den vara logisk, legitim och stödjas av åtminstone en knapp majoritet av folket. Den måste även grundas på internationella konventioner, mänskliga rättigheter och rätten till självbestämmande. Ingenting av detta är sant för någon av de "lagar" som antagits av den Kiev-nazistiska juntan i den olagliga radan efter nazi-kupp i februari förra året.

Se här hur de stiftar nya "lagar" och därmed förstör hela idén med ett samhälle baserat på lagen:
De kan inte eller vill inte betala sina skulder, så de antar en "lag" om att inte betala.

De kan inte tävla med den politiska oppositionen så de antar "lagar" som förbjuder all verklig opposition.
De kan inte hindra människor från att fira 9/5 så de antar en "lag" mot detta firande.

De kan inte få människor att sluta tala ryska så de antar "lagar" mot det ryska språket i skolor, media och på samtliga officiella platser.
De kan inte hindra människor från att förlöjliga dem så de antar "lagar" mot att tala kritiskt om deras misslyckade stat och olagliga regering.
De kan inte hindra människor från att stödja Donbass och Novorossia så de antar "lagar" mot symbolerna för Donbass och Novorossia.
De kan inte ändra historien så de antar "lagar" mot historien också.
De kan inte konkurrera på något område med folket i Donbass, så de antar en "lag" som berövar dem deras mänskliga rättigheter.

Och det "demokratiska" väst kommenterar inte ens något av detta!
Kiev-nazi juntan är själv olaglig och deras handlingar att anta "lagar" mot allt som inte passar dem är således olagliga , men också dumma, löjliga och odemokratiska. De underminerar själva grunden för idén om att bygga en stat grundad på lag med dessa åtgärder, och människor förlorar respekten för lagen och för demokratin. Även den nuvarande radan är sig olaglig och illegitim eftersom den är baserad på "val" som var varken rättvist eller demokratiskt, och där halva folket inte hade någon att rösta på, eftersom all opposition förbjöds eller fängslades eller skrämdes till tystnad. Kiev-nazi juntan kan inte, och får inte tas på allvar internationellt eller inhemskt - de är bara ett gäng kriminella och fascister som gjorde en kupp ledd från utlandet, från USA. De vill inte att folk ska tänka, så de kommer att anta en "lag" mot detta också, snart. De måste störtas så snart som möjligt och verktyget för att göra detta är Novorossiens Arme, och med stöd av de människor i landet som inte blivit hjärntvättade än.

Vissa människor i Ryssland och i Europa säger att de inte vill engagera sig i problemen i Ukraina/Novorossia. Jag säger att om man inte stoppar nazisterna i dag i Novorossia, kommer man att möta dem i morgon inne Ryssland och i Europa. Om man inte hjälper Novorossia att bli fritt nu, kommer man snart att be om hjälp själva, men det kommer inte att finnas någon hjälp att få då. Det är naturens "lag".
Neo

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram