Så vad beror det på egentligen

2015-09-09

texten av Andreas Söderlund :

Löfven gör sin plikt, dvs kör på som vanligt med invandringspolitiken utan att nämna ett ord varför det är sådana stora migrationsrörelser i världen just nu.
"Ta ansvar" säger han att det handlar om. Ok Stefan! Kan du då ta lite ansvar och göra följande:

1. Få Sverige att upphöra med att sälja vapen till de som bombar sönder länderna som flyktingarna kommer ifrån, och till de länder som har tydliga kopplingar till finansiering av extremistgrupper som ISIL. Nej just det, det går ju inte för då blir folk arbetslösa och ekonomin går dåligt. Då kanske du ska fundera på att:

2. Reformera det finansiella systemet, så inte bankernas egentillverkade pengar förstör samhället genom att räntan på dessa äter upp vår ekonomi. Annars kommer tillväxtskravet kräva att allt fler måste invandra hit och bli finansierade av statskassan, tills de kan ta egna banklån och bli skuldslavar som alla vi andra.
Inte ett ord om detta säger du, utan du står som ett fån och säger att vi måste alla ta ansvar. Men det fungerar tyvärr inte att sätta plåster på avkapade armar, avväpna den som håller i yxan istället. Men det vågar du väl inte, för då riskerar du din fina villa, ditt feta arvode och din framtida tjänst på något multinationellt storföretag. Stort tack för att du gör ditt jobb som folket har gett dig förtroende för!

De som gillar blockpolitik och sitter på höger sida av båten (Titanic) skrattar kanske nu, men Reinfeldt skulle vara precis lika ryggradslös, tro inget annat. Och de som gillar Åkesson... tja, för det första så skulle inte han göra något åt de två ovanstående punkterna heller. För det andra är han mer benägen än någon annan att skylla på invandrarna, så vi kan fortsätta tro att majoriteten invandrar hit för att de vill sitta i en sunkig förort och suga ut Sverige på pengar, eller kanske för att de vill göra om landet till ett nytt muslimskt kalifat.

Se verkligheten istället: Den finansiella eliten som skapar och styr vårt betalningsmedel, dess transaktionssystem och kontrollerar naturresurserna vill att det ska vara "vi mot dem", så folket inte får några idéer att göra saker bättre på riktigt. Politikerna är under fullständig kontroll, för den som styr pengarna styr ekonomin, och ekonomin kontrollerar politiken.

Statsminister Stefan Löfven (S) kritiserar Ungerns premiärminister Viktor Orbán på en pressträff i Rosenbad."Alla måste ta ansvar", säger Löfven.
DI.SE

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram