Zionistmoralen

2015-09-03

David Camerons utnämnande av 26 politiska kumpaner är genant och tydliggör behovet av House of Lords reformen ännu viktigare än det var innan.

Dessa utnämningar skulle vara mer tilltalande, om de var alla förtjänta av sin förädling genom sina utmärkta resultat av politiska landvinningar. Fet chans att det är på så vis.

Istället, verkar de enda landvinningar som krävts vara en fet checkbok och viljan att öppna den i Torypartiets kassa. Som med James Lupton, en miljonärbankir, som har donerat 2,8 miljoner £ till Tories sedan 2009. Att vara en begåvad politiker är uppenbarligen inte heller det en del av riktmärket, vilket bevisas av införandet av Andrew Lansley, vars klantiga hantering av NHS ledde till att han tas bort som hälsominister. Det är svårt att föreställa sig en annan sektor där du kan bli belönad för underlåtenhet så här ... förutom inom bankverksamhet då förstås.

David Cameron’s handing of 26 peerages to political cronies is an embarrassment and makes the need for House of Lords reform even more crucial than it was before.
INDEPENDENT.CO.UK

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram