Kamelkavallerifinansiering

2015-08-26

Kamelkavalleriet - Zionisis - tycks ha fått ytterligare lite mer bistånd än vad man hittills har varit särskilt benägna att redovisa från det amerikanska utrikesdepartementets sida. Kan detta möjligen bero på problemen med att motivera dessa ekonomiska och logistiska insatser som demokratiutveckling?

Är vi förvånade? Njaaaaeee, det kan man väl knappast uttrycka det som med avseende på att Blackopsbudgetens storlek inte precis kan kallas för blygsam, men med avseende på att just detta trots allt ändå bara är en liten procentandel av den svenska försvarsbudgeten, så är vi väl snarast lite förundrade över att det inte var ännu mer?

Obama’s $500 million plan to combat Bashar Al-Assad and ISIS forces in Syria created an elite force called “Regiment-30.” While Fox News revealed the program only gained 54 applicants, new evidence reveals that there were “thousands of outside forces” who … Continue reading →
DCCLOTHESLINE.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram