Vem är vad i Europa

2015-07-30

För de som fortfarande envisas med att inbilla sig att annat än lågintensiva regionala men möjligen upp till nationella inbördeskonflikter är någonting som den sönderfallande Anglozioniststrukturen kan etablera:

I händelse av konventionellt krig i Europa, skulle Ryssland lätt vinna eftersom det har övertaget militärt sett i jämförelse med USA, säger en amerikansk forskare.

"Den ryska militären skulle vinna alla konventionella krig i Europa med lätthet", säger James Henry Fetzer, som är en pensionerad professor i Madison, Wisconsin.

"Tillståndet för den ryska militären är överväldigande mer avancerad än för den amerikanska militären", tillade han.

Analytikern gjorde anmärkningarna i en telefonintervju med Press TV på onsdagen när de ombads att kommentera ett uttalande av den pensionerade Amiralen Timothy Keating, som föreslog att den amerikanska marinen behöver cirka 350 fartyg för att möta den globala efterfrågan. Marinen har för närvarande 273 att sättas in i strid som fartyg.

Russia would easily prevail in the event of any conventional war in Europe, an American scholar says.
PRESSTV.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram