Vem är den där Gunnar

2015-07-21

Så vi undrar naturligtvis vad detta egentligen är för någonting som händer inom SD och om det verkligen är helt rimligt att religion skall låtas verka ledande om det råder religionsfrihet i landet, det vill säga den enskilda människans rätt till frihet från religiösa begränsningar?

Religion är ju per definition funktionsmässigt en religiös indelning som verktyg för styrning och kontroll av människor, eftersom människor de facto kan existera utan religion medan det omvända inte låter sig göras, vilket då alltså inte precis kan uttryckas verka främjande för den grundläggande demokratiska principen om en upplyst och medveten befolkning.

Fast egentligen så är det väl närmast så att det är Anglo - Zionismen i sig, som utgör själva den ursprungliga beteendemässigt ideologiska problemkällan i detta. Religionen har ju trots allt funnits ett tag längre, även om det kanske inte alltid har gått så där helt friktionsfritt i förhållande till omvärlden. Sedan är det naturligtvis upp till envar att kalla sig själv för vad den själv vill och bete sig på olika sätt för att anse sig själv tillhöra olika indelningar.

Det är mycket intressant att läsa vad gamla Sverigedemokrater säger om sitt forna parti, i synnerhet då ett antal av dem målar upp exakt samma bild av läget inom SD - att det är sionistiska judar s...
GALNEGUNNARSBLOGG.WORDPRESS.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram