Från Moskva till Damaskus

2015-07-21

Vi misstänker att entusiasmen inte är riktigt lika stor på alla håll och kanter, men verkligheten är den att det rullar dit som det lutar.

"Förhandlingar med Ryssland om att gå med den eurasiska unionen och tullfrihetsområde hålls. Vi ser detta som en fördel och stärker relationerna med vänligt sinnade stater, vilket kommer att underlätta ekonomiskt och kommersiellt samarbete med dem", säger Halqi i en intervju med RIA Novosti tisdag.

Enligt premiärministern, har Ryssland och Syrien undertecknat ett antal kontrakt för byggandet av gasbehandlingsanläggningar, bevattningsanläggningar och kraftverk. År 2013, tecknades ett avtal för ryska företag att utveckla oljefält på den syriska kusten. Den första fasen är värt $ 88.000.000 och kommer att pågå i fem år.

Länderna diskuterar också den expanderande av lån till Damaskus.

The Syrian Prime Minister Wael Halqi has said joining the Eurasian Economic Union (EEU) will allow Damascus easier economic and trade cooperation with friendly...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram