Slag i slag

2015-07-14

Och slag i slag kommer nu händelser som har så stor geopolitisk signifikans att de kommer förändra spelutvecklingen dramatiskt:

Moskva hoppas att USA nu kommer att uppfylla sitt löfte om att inte utveckla ett system för missilförsvar i Europa efter att en uppgörelse med Iran har uppnåtts, sade Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov i Wien på tisdagen.

"Vi minns alla förmodligen, att i april 2009 i Prag [US] sade president [Barack] Obama att om Irans kärnkraftprogram klaras ut, då kommer uppgiften om att skapa det europeiska segmentet av missilförsvarssystemet försvinna," sade Lavrov vid presskonferensen i Wien.

Vi gissar att Baracken - det moraliska Rucklet - på Kullen nu kommer att byta fot för att försöka slå in en sista spik i kistan på sin egen politiska trovärdighet. Vi gissar även att Herr Lavrov har denna inställning för den vidare utvecklingen och att proxyanledningarnas tid som politiska momentskapare har kommit till vägs ände.

Moscow hopes the US will fulfill its promise not to develop a system of missile defense in Europe after a deal with Iran has been reached, Russian Foreign Minister Sergey...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram