Konflikter arrangeras med nyttosyfte

2015-06-07

I ljuset av verkligheten kommer vad som tidigare har varit - alltså egentligen inte så - absoluta sanningar att framstå som lika stabila som en brullépudding i en mikrovågsugn på full effekt.

"Schweiziska bankkonton - Speciellt UBS och Abdulaziz Abbas konto - var kända och bevarade som hemliga av USA ...", 2LT Scott Bennett, tidigare Booz | Allen | Hamilton entreprenör. US Army Special Operations Officer (Ret.)

Frön av förräderi, sådda för länge sedan dolda i mörkret, framstår nu som ett flerdimensionellt pussel i palatset för girighet, opportunism och förräderi av Machiavelliska proportioner. Tentakler av korruption som strömmar från Booz Allen Hamilton genom det amerikanska justitiedepartementet; specifikt, fd justitieminister Eric Holder och biträdande justitieminister, Lanny Breuer, som båda arbetade för advokatbyrån, Covington och Burling, och representerade UBS innan han kom till Justice avdelningen. Delaktig var även US senator Carl Levin, som också är ordförande i senatens försvarsutskott; och Senator Barack Obama, även en medlem av den permanenta Subcommitte. Alla var väl medvetna om den "tickande bomb" som var Brad Birkenfeld.

Med all nationell paranoia, konstant upphaussad av pressen genom det så kallade "kriget mot terrorismen", och ett mycket tippat mellanstatligt, globalt samarbete i samband med finansieringen av terrorism; var det ingen som var medveten om (och alla var medvetna) om Birkenfelds filer, men verkar alltså inte ha brytt sig om att fullfölja de uppenbara kopplingarna. I själva verket: de inte bara ignorerades, de brydde sig ALDRIG om dem med uppsåt, istället har man avsiktligt felbedömt hela affären mot skatteflykt och hemlig bankpraxis.

Ingen i de traditionella medierna har någonsin brytt sig om att fråga Brad Birkenfeld den stora frågan: används utländska banker som UBS (och andra, däribland HSBC) för att finansiera terroristverksamhet i Mellanöstern?

Svaret är givet.

(Listen to the recorded interview at bottom of this article) EXCLUSIVE ARTICLE…
THELIBERTYBEACON.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram