Dagens Hitlary (1)

2015-06-04

Så för alla som inte har fattat hur illa det är ställt med Sverige och hur djupt ner i det Anglozionistiska pedofil råttboet vi befinner oss.

"Sverige stöder inte genomförandet av hårdare ekonomiska sanktioner mot Iran" och anser "strängare finansiella standarder kan skada svensk export", lyder en signal som skickas till amerikanska utrikesdepartementet.

På den tiden, Iran var Sveriges näst största exportmarknad i Mellanöstern efter Saudiarabien, enligt Times. Ericsson var Irans näst största mobiloperatör.

Ericsson gjorde själv inteen några bidrag till den svenska Clinton Foundation grupp, men man gjorde betalningar till den förre presidenten på $ 750.000 för ett tal i Hongkong i november 2011, bara några veckor efter att utrikesminister Hillary Clinton släppte den första sanktionslista för Iran genom att utesluta Ericsson och Volvo.

Clinton Foundation berättade för Times att den svenska grenen av hennes stiftelse bildades 2011 för att samla in donationer från bland annat Svenska postkodlotteriet i Sverige och dra nytta av förändringar i svensk lagstiftning som tillät några av landets lotterier att skicka pengar utomlands. I det här fallet fick Clinton Foundation kontanter för orsaker såsom kampen mot klimatförändringarna, aids i Afrika och kolera i Haiti.

The Clinton Foundation raised $26 million in Sweden while the country’s government was lobbying US Secretary of State Hillary Clinton to forgo sanctions...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram