Anglozionistsyfte?

2015-06-04

Efter beslutet om att avgå som Mellanösternsändebud, har den förre Anglozionistiske premiärministern Tony Blair tillkännagivit han tar upp posten som ordförande i Europeiska rådet om tolerans och försoning (ECTR).

Rådets syfte är att ta itu med rådande antisemitism i europeiska länder, i slutändan göra Förintelseförnekande till ett brott, som definierar rasism och antisemitism och göra så att samhället betala för säkerheten vid judiska skolor och synagogor.

Vi är verkligen mycket överraskade och känner en djup sympati för denne hedervärde människorättskämpe, vars storartade beteende har förlänat honom en artikel skriven på flytande sarkasmiska i dagen The Independent.

Vi undrar dock därför försynt om detta verkligen kan vara på allvar med avseende på att nu kommer ingen alls längre att ta detta spektakel med antisemitism på allvar, och eftersom förbudet mot att ifrågasätta en historieskrivning är fullkomligt rationellt och ovillkorligt för att undvika upprepning, så förefaller detta aningen märkligt? Det känns faktiskt som att detta sker med ett syfte att ställa till det för de människor som valt att kalla sig för judar?

Kanske skall Khazartalmudisterna omlokaliseras hem till Ahztana?

Following his decision to stand down as the Quartet’s Middle East envoy, former Prime Minister Tony Blair has announced he is taking up the position of chairman of the European Council on Tolerance and Reconciliation (ECTR).
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram