Anglozionistmoralen

2015-06-04

Så medan det rullar vid söderut mot kanalöar och banker kan Kincora affären kan vara en av de mest störande episoderna av oroligheterna kring pedofilringar ... Det hävdas att MI5 blundat för barnmisshandel, aktivt blockerade en polisutredning, och i stället använt en pedofilring för spaningsändamål, vilket är fullständigt skandalöst, "sade Amnesty Internationals Nordirland programdirektör Patrick Corrigan.

"Katalog av mörkläggning"

Grundare och talesman för Riksförbundet för "hur folk missbrukas" i barndomen uttryckte en förhoppning om att den kommande nationella utredningen skulle granska mörkläggning.

"Det har varit en katalog av mörkläggning och säkerhetstjänster, MI5, ledande poliser, förmodligen ledande politiker," sade Peter Saunders till Press TV på onsdagen.

Den brittiska regeringen har hittills vägrat att inkludera fall inom ramen för en barnmisshandelsutredning som fastställts av inrikesministern Theresa May.

London söker en annan undersökning där MI5 inte skulle tvingas att överlämna handlingar eller tvinga vittnen att vittna om övergreppen i pojkarnas hem.

It has been revealed that MI5 protected pedophile politicians from prosecution to blackmail them.
PRESSTV.IR

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram