Undantagstillståndens undantagstillstånd

2015-05-29

I skuggorna av japanska plötsliga vulkanutbrott, smältande asfalt på Indiens gator på grund av värmen och alla andra trevliga nu i allt snabbare takt tillskyndande betingelser i klimatet, så kommer här då en ytterligare liten notering in i melodin i Haarpmusiken, i en vers i låten från det Anglozionistiska orkesterdiket

"Tack och lov, saker är fortfarande någonting stabilt för tillfället så Obama inte har en rimlig ursäkt för att använda alla de befogenheter som han har fått. Men det kan ändras när som helst. Om vi ser ett "katastrofalt nödläge" under nästa år eller så, så finns det mycket få gränser för vad Barack Obama skulle kunna göra. Det inkluderar att potentiellt skjuta upp eller suspendera 2016 års val, så att han kan ha kvar sina uppdrag under loppet av nationell kris.

Vi har aldrig sett en sådan här sak hända innan, och förhoppningsvis kommer vi aldrig behöva det. Och det är förstås inte bara för Barack Obama zom vi behöver vara oroliga. En framtida ledare av denna nation skulle kunna vara ännu värre än honom. Det har varit oerhört dumt för oss att ge en enda person så mycket makt i händelse av ett "katastrofalt nödläge", och i slutändan kan vi beklaga detta bittert.

http://theeconomiccollapseblog.com/…/emergency-powers-give-…

Presidents have always exercised emergency powers, but now thanks to dozens of new laws, regulations, court decisions and executive orders, Barack Obama is the most...
THEECONOMICCOLLAPSEBLOG.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram