Fotbollssaker

2015-05-29

Så eftersom det rullar dit som det lutar så tar vi lite Saker om fotboll, som är den stora skådespelsformen framför andra för att få människor att låta bli att tänka.

Det är för löjligt, för oanständigt och alltför uppenbart grotesk, för att vara sant. Men ändå är det verkligheten. AngloZionistserna blev så arga på USA:s nederlag (av Qatar) och segern genom Ryssland i tävlingen att vara värd för 2018 fotboll / fotbolls-VM och det faktum att FIFA gått med på att ha en omröstning om det israeliska medlemskapet, att de beställt en världsomspännande serie av gripanden av FIFA tjänstemän. De brittiska Anglozionisterna "erbjuder" sig nu att vara värd för 2018 års World Cup .

Förevändningen för gripanden? Korruption naturligtvis! (Som om det aldrig någonsin hänt förut).

Och det datum för gripanden? Strax före dagens FIFA möte, vad annars?

Jag kan berätta för er just nu att jag inte ger ett dugg för stora företagens sportevenemang, mycket mindre om fotboll. Såvitt jag är orolig, kan nästa VM spelas på den mörka sidan av månen, eller på botten av Marianergraven - Jag bryr mig inte ett dugg.

Inte heller jag tvivlar på att FIFA eliten är, precis som alla andra så kallade "eliter" 100% korrupt. Du kan arrestera dem alla och kasta bort nyckeln - jag kunde inte bry mig mindre.

Slutligen är jag inte ett dugg förvånad av den extrema underkastelsen av det schweiziska till diktatet från Washington: eftersom det intresset schweiziska betalade 300 miljoner dollar i skyddspengar till utpressare i World Jewish Restitution Organization, Judiska världskongressen , de har blivit trofasta och ryggradslösa agenter för AngloZionist riket.

http://thesaker.is/anglozionists-1-world-0-final-score/

A bird's eye view of the vineyard
THESAKER.IS

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram