Zions tider och idéer

2015-05-27

Så i ljuset av verkligheten så kommer då tingens ordning i öppen dager:

Detta, enligt den officiella noteringar, var det belopp som betalas av Amerikanska sionistiska rådet från och med 1978-2014 för att säkerställa urvalet av de godkända kongress- kandidater så att representanthuset och senaten skulle stödja den politiska sionistiska agendan som omfattar den olagliga kolonisering av den ockuperade Västbanken.

Detta för att hindra viljan hos FN och det internationella samfundet, inklusive EU. Netanyahus regering med Målet är att skapa ett "Stor-Israel" och den obligatoriska "överföring" av alla inhemska araber ut ur det tidigare landet Palestina. Detta går direkt mot bestämmelserna i det brittiska mandatet för regeringens Balfour-deklaration - på vilken staten Israel grundades 1948, efter påtryckningar från AZC (föregångaren till AIPAC) - som uttryckligen anges:

"Det är underförstått klart att ingenting skall göras som kan skada de civila och religiösa rättigheter för befintliga icke-judiska samhällen i Palestina ...."

http://www.globalresearch.ca/the-zionisation-of-ame…/5450609

A total of $56.73 million has been paid over the last three decades, to ensure that the U.S. Congress is populated only by those who accept the agenda of the American Zionist Council. This, accordi...
GLOBALRESEARCH.CA

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram