Gaskranar och sidenvägar

2015-05-22

Naaaawh inte igen, alla tycks visst lämna det sjunkande Anglozionistiska skeppet och dess insolventa bankhegemoni.

Grekland har avslöjat det blivit ombedda av USA för att förlänga anti-Ryssland sanktionerna. Men Aten betonade att Ryssland är en strategisk allierad och att "sanktions krig" orsakar det en beräknad förlust på 4 miljarder € per år.

"Jag blev ombedd att stödja en förlängning av sanktionerna, särskilt i samband med Krim. Jag förklarade att den ukrainska frågan var mycket känslig för Grekland eftersom vissa 300.000 greker lever i Mariupol och dess grannskap och de känner sig säkra bredvid den ortodoxa kyrkan," uppges försvarsminister Panos Kammenos ha sagt på ministeriet för National Defense webbplats på onsdagen.

Ryssland är Greklands allierade och vänligt land, våra länder har "okrossbara band" av gemensam religion, och vi har ekonomiska band också, berättade ministern för biträdande amerikanska försvarsministern Christine Wormuth under sitt möte i Washington.

I Bananmonarkien Falukorvien har vi dock inte så stor relativ banksektor och en närmast obetydlig totalskuldsättning per capita, så vi kan ta det lilla lugna.

Greece has revealed it’s been asked by the US to prolong anti-Russia sanctions. However, Athens stressed Russia is a strategic ally and the ‘sanction war’ is causing...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram