Den geopolitiska betydelsen av den mekaniska funktionen i en gaskran

2015-05-22

I ljuset av den mekaniska funktionen av en gaskran kommer länder som deltar i det östliga partnerskapet toppmötet i Riga att stödja omvända gasleveranser till Ukraina från Polen, Ungern och Slovakien, enligt ett utkast till uttalande som erhålls genom TASS.

"Toppmötet välkomnade möjligheterna för omvända gasleveranser till Ukraina via Polen, Ungern och Slovakien," säger dokumentet citeras i rapporten. Deltagarna har också enligt uppgift "stött inrättandet av bindandne infrastruktur för att leverera gas och el både inom EU och mellan EU och länderna i det östliga partnerskapet ", sades det i uttalandet. Det fjärde toppmötet för det östliga partnerskapet öppnade i den lettiska huvudstaden på torsdagen. Målet är att stärka samarbetet mellan EU och den postsovjetiska europeiska och transkaukasiska republikerna. Rysslands permanenta representant till EU, Vladimir Chizhov, sade tidigare att arbetet med slutdeklarationen var ganska spänt, eftersom vissa länder vill stärka den antiryska attityden och andra vill förhindra detta.

Så vi antar nog att Ukraina får ses som överspelat och att Anglozionisterna nu skall saneras bort, för trots allt så känner ju Ryssland till den mekaniska funktionen av en gaskran och är dessutom inte särskilt gynnade av att behöva handla sina naturresurser i drömbaserad digitalkonfetti.

Countries taking part in the Eastern Partnership summit in Riga will support reverse gas supplies to Ukraine from Poland, Hungary and Slovakia, according to a draft...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram