Finansfascismexpansion

2015-05-21

Och vi är fullkomligt slagna till häpnad, som alla dagar alltid över den fantasi som uppvisas för att dölja den oändliga enfalden, eller inte.

Bryssel kommer att sätta in nya smarta åtgärder för att hantera de skulder som utgör europeiska bankreserver. man beslutade att inte genomföra några ytterligare reformer för att ta itu med de befintliga ekonomiska problem utan att bli av med alla pengar. Genialt.

För att behålla euron, måste de insolventa hålla bankernas balansräkningar intakta. Men bankreserver består av skulder i alla medlemsländer . När en regering blir insolvent som i Grekland, är banksystemet undergrävt och det blir ovillkorligen bara värre. Det enda sättet att förhindra att bankkollapsen direkt, är att hindra människor från att ta ut sina "pengar". Därför ser vi denna trend sysselsätta alla inom den etablerade pressen för att få människor mentalt redo för vad som kommer efter 2015. Vi kan även bevisa detta tillvägagångssätt i stora delar av Tyskland.

Det blir ingen möjlighet att köpa eller sälja något utan regeringens godkännande. Det är dit vi är på väg och detta kan vara den viktigaste händelse som utbryter efter 2015.

Således kan det europeiska banksystemet stå inför den totalitära regimen.
- See more at: http://english.pravda.ru/…/busin…/19-05-2015/130638-cash-0/…

Brussels decided not to undertake any further reforms to tackle the existing economic problems but rather to get rid of all cash.
ENGLISH.PRAVDA.RU

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram