Att inte stå som ett frågetecken

2015-04-29

Vad vi måste ta itu med är de övergripande – grundläggande bedrägliga och destruktiva krafter och mekanismer som spelar in och som försöker föra mänskligheten in i en försvagad underordnad roll till någon slags global fascistisk kontrollstat och eliminera personlig och nationell suveränitet, för att stödja och gynna ett fåtal själsligt outvecklade och självutnämnda eliter. För att kunna göra detta så måste vi alla lära oss att förstå oss själva och våra egna känslors betingande grunder bättre.

Historien lär oss att när en hegemoni är på tillbakagång, blir internationella relationer mer komplexa och osäkerheterna ökar riskerna. Vi är i dag i en sådan period. Men om den sjunkande hegemonin är försiktig i sina strategiska val, så kan den försöka dra ut på - förlänga - haveriförloppet en tid, och det måste man ju faktiskt säga att det har de har lyckats med över vad som kan anses vara rimligt att förvänta sig.

Men detta förutsätter ju givetvis också att det finns några möjliga val att göra och nu är det närmast helt slut på maktens alla val överallt utom att hemfalla helt uppenbart rena lögner.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram