Du lever ingen annan gång än nu

2015-04-26

Carl Norbergs foto.

Vi har blivit närmast omåttligt väl grundlurade, bedragna, och utnyttjade sedan tidernas begynnelse. De ansvariga för stölden av våra rättigheter, friheter och vår mänskliga potential har visserligen varit målmedvetna i sin agenda, men därför också hänsynslösa i sitt genomförande.

De är de verkligen dumma varelserna, förblindade av sin egen materiella girighet och hybris. Och deras underhuggare som går deras ärende och lyssnar till deras order är faktiskt ännu dummare än så. Tro inte för ett ögonblick att de har kontroll över detta skenande tåg. Deras handlingar är nu desperata och irrationella, vilket gör dem farliga. Det vill inte ta ansvar för vad de har ställt till med.

Om du tittar på vår omvärld och den alltmer katastrofala verksamhet som beskriver den framväxande situationen, så blir det ganska uppenbart att vi omedvetet har anförtrott oss själva och vår planet till legioner av agenter för ren ondska utan några som helst förmildrande drag. De lever sin egennyttiga materialistiska konsumism för att orsaka smärta och lidande, vilket föder dem med psykologisk energi att fortsätta i en evigt nedåtgående spiral.

Erkännandet av denna motbjudande verklighet är ett sort och allvarligt avsteg från de flesta människors trossystem. Ändå, ju förr vi kan möta verkligheten som vår sanning i vilken typ av en värld detta verkligen är som vi befinner oss, desto snabbare kan vi gå in för uppgiften att genomföra en förändring.

Tiden är knapp. När nu etablissemanget söker mer och mer kontroll. De av oss som har vaknat till ett större medvetande av detta fördärv har ett jobb att göra, oavsett vem som är eller inte är ombord på tåget, att gå framåt med upplysning till ledning för vidare ledning och upplysning som om allt liv berodde på detta ... eftersom det faktiskt gör just det!

SEB:s direktion eller några andra som profiterar på detta system, de kommer inte att ta reson, de kommer inte att be om ursäkt och lämna ifrån sig makten, så är det inte!

Om du väntar på det gudomliga ingripandet, ja ... här är poängen ... DU är en del av det Gudomliga ingripandet om gud är allt och allt är ett - alltet!

...och du, du upplever bara dina känslor i nuet!

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram