Undantagslagarna

2015-04-03

Så givetvis till förvåning för ingen alls så kommer då konsekvenserna av det sönderfallande Anglozionistimperiet. För när imperier kollapsar, vänder de sig inåt, och utsätter sina egna befolkningar för samma misshandel som de utsätter andra för. Här är Amerika obestridligt: antalet amerikaner som mördas av sina egna poliser, med minimala konsekvenser för dem som gör dödandet, är helt fantastisk. När amerikaner undrar vem deras fiende egentligen är, behöver de inte leta längre.

Men det är bara början: det prejudikatet har redan ställts in för distribution av amerikanska trupper på amerikansk mark. Efterhand som lag och ordning bryts ner på fler och fler platser, kommer vi att se fler och fler amerikanska trupper på gatorna i städer i USA, sprida död och förstörelse precis som de gjorde i Irak eller Afghanistan. Den sista licensen att döda som kommer att återkallas blir licensen att döda den egna civilbefolkningen.

Vi har vetat detta sedan mycket länge, så är det ju också.

http://endoftheamericandream.com/…/what-would-happen-if-mar…

In recent weeks, there has been a lot of concern that an upcoming eight week military...
ENDOFTHEAMERICANDREAM.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram