Uk - rain - a.k.a AZ downfall

2015-03-31

Att inte kvalificerad insolvens löses med mer skuldbelastning kan ju möjligen vara överraskande för de fortfarande mycket hjärntvättade, men IMF:s åtgärder att förlänga en räddningsaktion syftar endast till att endast Kiev tjänar den utrikespolitiska dagordning i USA och gör ingenting för att rädda Ukraina från ekonomisk härdsmälta, enligt USA: s tidigare presidentkandidat Ron Paul, som säger att hela systemet kan inte göras funktionsdugligt utan bara skrotas.

"En ansvarsfull finansiell institution skulle inte ge ett nytt lån på mellan 17 och 40 miljarder dollar till en låntagare som redan kämpar för att betala tillbaka ett befintligt lån på flera miljarder dollar "

The IMF move to extend a bailout to Kiev only serves the US foreign policy agenda and does nothing to save Ukraine from economic meltdown, according to former US presidential candidate Ron Paul, who says the whole system cannot be fixed but only...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram