Not on Yahoo and the Hill

2015-02-23

Så angående Not on Yahoos självarrangerade kommande tal inför den Amerikanska kongressen, kan vi då konstatera anledningar till att de människor som kallar sig för judar i Sverige är så överkänsliga för kritik.

"Det är dags att omvärdera "vänskap" mellan vår nation USA och Israel. Israel får $ 3 miljard i försvarsutgifterna varje år från fickorna på amerikanska skattebetalare. Detta bör avslutas omedelbart. Dessutom, om Israel vill agera som en översittare, bör vi behandla dem som en. Vi pratar om en nation som medvetet dödat oskyldiga palestinska barn i flera attacker som dödade tusentals människor samtidigt flera israeliska tjänstemän kallas för att begå verkliga folkmord. Du vet, som Hitler gjorde med judarna under andra världskriget. Sist jag kollade, gick vi i krig med Tyskland och åtalade nazistiska tjänstemän för att begå dessa grymheter. Vi har inte sänt dem miljarder dollar och kallat dem våra vänner. De samtal som nu förs med Iran är avgörande för att hålla amerikanska trupper från att behöva offra sina liv i ännu ett meningslöst krig i Mellanöstern. Ett krig, kan jag tillägga, som inte ens har börjat än och som inte kommer att startas om inte en krigshetsare som heter Benjamin Netanyahu får det sin väg på grund av temperamentsutbrott som han är på väg att kasta framför kongressen och det amerikanska folket.

President Obama is done taking sh*t from the GOP and Netanyahu.
ADDICTINGINFO.ORG

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram