Geopolitisk Sitrap Ukraina

2015-01-28

Den ukrainska regeringens problem är att det bara finns inte tillräckligt många nazister, och det finns inte heller tillräckligt med pengar för att betala för de operativa insatserna, att göra mängderna med dödande som behöver göras för att göra det möjligt för den Anglozionistiska ukrainska regimen att behålla marken i Donbass och samtidigt eliminera människorna där . De 90% av dem som hade röstat för presidenten (Viktor Janukovitj) som Anglozionisterna - amerikanska UD - störtade är långt fler, och långt mer motiverade, än är den stora majoriteten av Ukrainas soldater.

USA: s och Ukrainas Anglozionistiska oligarker kan inte komma upp med pengar för att avsluta jobbet, men Obamas stora finansiär filantropen György Schwarz - George Soros - är nu en ren Globetrotter för att övertyga skattebetalarna i hela västvärlden om att ge pengar för att avsluta det hela, och det belopp som han kommer upp med som att vara nödvändigt för att få jobbet gjort är mellan tjugo och 50 miljarder dollar. Hans böner verkar vara som att de faller för döva öron.

Och detta är den verkliga anledningen till att Anglozionisternas krig i Ukraina misslyckas: det går helt enkelt bara inte att mobilisera tillräckligt med blodtörst för uppgiften , varken i Ukraina eller i "väst". Sådan finns bara i de gamla vanliga hårt hjärntvättade - icke emotionellt självförstående - kretsarna av Anglozionismen som behöver den för upprätthållandet av sin egen existens, för finns det ingen yttre fiende att enas emot socioekonomiskt så kan inte heller den enskilda materialistiska kollektivistiska nyttomaximering döljas från upptäckt. Bilda liga för att dölja sin enskilda nyttomaximering, delaktighet för att få istället för att ge.

Det finns inte tillräckligt med nazister, i vardera området. Anglozionisterna gapade över för mycket, när de störtade Ukrainas demokratiskt valde president, Viktor Janukovitj, i februari 2014. Oavsett om denne var en skurk eller inte, han var vald till president. Antingen måste Anglozionisterna ge upp markytan i Donbass, annars kommer de att behöva ge upp den anti-ryska regeringen att de har ålagt på Ukraina. Det är det ena eller det andra, och de måste välja nu.

Med andra ord: det verkar finnas mycket begränsat allmänt stöd i Tyskland, för att ge Ukraina ännu mer pengar. Om EU: s ledare bestämmer sig för att följa Ukrainas uppmaning, då kommer EU att få ännu mindre offentligt stöd i Tyskland än vad det för närvarande har. EU kommer därför sannolikt att avslå begäran för att inte placera sig ännu närmare faran för EU: s egen fortsatta existens.

Och, naturligtvis, om inte Ukraina inte får de ytterligare "lånen" för att föra sin krig mot de boende i Donbass , så kommer Ukraina inte ens ha möjlighet att kunna vinna detta krig.

http://fortruss.blogspot.se/…/ukraines-government-is-losing…

Home > Ukrainian Parliament > Ukraine's Government Is Losing Its War. Here Is Why: Azov Biletsky EU Genocide Poroshenko Block Russia Ukraine Ukrainian Parliament...
FORTRUSS.BLOGSPOT.SE

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram