Vi säger som Mosebacke analys, detta är en diagnos!

2015-01-17

..och Zionistgenierna går från klarhet till klarhet i sina försök att bevara det mest enfaldiga systemet i människan historia och sanna mina ord om inte Avigdor Liebermann aspirerar på titeln som människan med den sämsta emotionella självförståelsen i historien:

"Vad hände, speciellt i den senaste månaden, har passerat alla de röda linjerna. Ett annat försök att passera det ensidiga beslutet i säkerhetsrådet om inrättandet av en palestinsk stat och deras anslutning till Internationella brottmålsdomstolen i Haag lämnar oss inget val men att agera mot Abbas, "

"De flesta av de samtal, runt om i världen och i Frankrike, var rörande yttrandefrihet, om extremism, om islamofobi, och inte om antisemitism , och detta är mycket oroande, särskilt efter terrorattackerna i Toulouse och det judiska museet i Bryssel. Vi måste sluta vara så politiskt korrekt och vi måste börja tala sanning. Det är samma klassiska hat mot judar, bara den moderna versionen ; och mord antisemitism är den viktigaste grunden för radikala islam ".

https://www.middleeastmonitor.com/…/16373-lieberman-says-ta…

The Israeli foreign minister, Avigdor Lieberman, has lashed out at Palestinian President Mahmoud Abbas for submitting a request to join the International Criminal Court...
MIDDLEEASTMONITOR.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram