Eller - fantasier?

2014-10-13

elefanten i rummet

Av Marcus Ljungren

Elefanterna är helt utom kontroll!

Sedan jägarna bosatte sig i en del av Afrika, så har spänningarna ökat dramatiskt mellan dessa och elefanterna. Vägspärrar är upprättade över hela landet för att kunna hålla koll, då extremism ökar, (elefanatism). Murarna som är byggda för att skydda jägarna, räcker helt enkelt ej längre till mot dessa smutsiga djur!

Ur nyhetsreportaget från "Dagens Desinformation"!

För tredje dagen i rad har elefanter trampat ihjäl en människa, och nu höjs röster från jägarna! Dags att utrota dom alla! Såhär kan vi inte ha det! Även "Dagens Desinformations" utsände reporter, vill beskriva konflikten som synnerligen barbarisk från elefanatisternas håll. Attackerna blir både vanligare, och mer brutala för var dag, då dessa fanatiker bara förstör, trampar upp odlingar, och är väldigt aggressiva mot människor. En jägare uttrycker sig på följande sätt om saken. "Vi har försökt att flytta på dom genom att skjuta bort en del, bomba dom emellanåt, men dom vägrar envist att förstå meddelandet, och jag ser inte längre någon annan utväg än att döda dom alla. Dessa djur fyller helt enkelt ingen funktion!

Den nazistiska organisationen, "Tänk själv, eller gå under" beskriver dock saken på ett lite annorlunda sätt.

Enligt dessa, så är elefanatism en direkt konsekvens av att jägarna från löfte om att hålla sig inom överenskomna gränser, expanderar och bygger bostäder på mark utanför dessa. Skjuter elefanternas kalvar. Har byggt murar och satt upp vägspärrar över hela landet för att begränsa friheter/rörlighet. Kidnappar och torterar dom. Mördar dom för deras kroppsdelar. Och sist men inte minst, gör jägarna anspråk på det mesta av vattnet och andra resurser i området, vilket var dag innebär en kamp för livet, även när bomber och granater inte regnar från himlen.

Efter uttalandena från nazisterna i organisationen, "Tänk själv, eller gå under" så har Jägarnas regering nu stiftat nya lagar för att extremism såsom nazism och elefanatism inte skall få fäste!

Premiärministerns syn på saken...

"Vi får inte låta organisationer eller individer som beskriver situationen annorlunda än på det sätt som vi bestämt få fäste. Internet har idag gjort det möjligt, att utanför vår nästan totala kontroll av media, sprida idéer om att krig, och elefantmord är dåligt. Nazistiska och extrema tankar som dessa, måste kväsas i sin linda, och således från årsskiftet kommer nya lagar som ger oss rätten att förfölja de extremister som inte gillar vår beskrivning av verkligheten att införas. Världen kommer bli så mycket säkrare när vi får total ensamrätt på sanningen. I en demokrati får man helt enkelt ibland ge bort grundförutsättningarna för en demokrati, för att vi skall kunna känna oss trygga"!

Byt nu ut Afrika mot Israel/Palestina, ordet elefant till Palestinier, Jägare till Israeliter och fredsaktivister till nazister. Blev det mer ok?...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram