AZ - geop II

2014-10-13

Naturligtvis, desto mer tryck som amerikanska - Anglozionistiska intressen (proxifierade av Saudiarabien) sätter på Ryssland (och Iran) och underförstått Europa nu (eftersom de är tvungna att köpa "mer" olja än vad som behövs, om än till lägre priser - men som lämnar djupare vidare sprickor i deras budgetar ändå), desto mer tvingas resten av världen att överväga alternativ till USA: s hegemoni och ansluta sig till dem som, ännu inte, har nått toppen totalitarism.

Days after slashing prices in Asia, Saudi Arabia is now making an aggressive push in the European oil market, traders say.

Så i ljuset av verkligheten och de Anglozionistiska framgångarna för demokratiutveckling:

En kommentar i den officiella tidningen från det kinesiska kommunistpartiet på lördagen som anklagade USA för att försöka underblåsa en "färgrevolution" i Hongkong.

Kommentaren, som hade rubriken "Varför är USA så förtjust i" Color Revolutions '? ", dök upp på förstasidan av Folkets dagblads utländska utgåvor på lördagen. Folkets Dagblad är den officiella tidningen för det kinesiska kommunistpartiet.

Kommentaren anser det "oundvikligt" att de amerikanska åtgärderna mot Hong Kong "kommer att i samband med USA: s inblandning i" Color Revolutions "i Oberoende staters samvälde, Mellanöstern, Nordafrika och på andra håll." Folkets Dagblad förklarar sedan att USA låtsas vara intresserade av demokrati när det egentligen bara försöker flytta fram sina "strategiska intressen." För USA, enligt kommentaren, är ett "demokratiskt" land ett land som bedriver sina egna angelägenheter i enlighet med amerikanska intressen.

Vi är kort sagt mycket förvånade över att detta kommer i dagen med den ökande informationsrörligheten och jag kan faktiskt känna en viss tillförsikt när Stefan Löfvén uttrycker att inom ett år kommer alla att älska Palestina och jag kan väl bara hoppas att han verkligen fullt står för vad han uttrycker i detta med avseende på vad det innebär och får för konsekvenser för Anglozionismen och petrodollarhegemonin - a.k.a vårt eget banksystem - som styr vårt politiska system som då måste genomgå en utrensning av aldrig tidigare skådad - för att inte säga närmast total - omfattning.

The Chinese Communist Party's official newspaper claims the U.S. is trying to...
THEDIPLOMAT.COM|AV ZACHARY KECK, THE DIPLOMAT

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram