Saker om saker.

2014-08-31

Putin för dansen

Jag är förvånad, helt förvånad, över att EU: s politiker och MSM som tjänar dem, fortfarande allvarligt diskuterar antagandet av ännu fler sanktioner mot Ryssland när det är absolut, helt och onekligen uppenbart:

a) det finns inga bevis för en rysk intervention, ännu mindre en invasion, i Ukraina.
b) att det finns exakt noll chans att EU:s sanktioner ens marginellt kommer att påverka Kremls beslut.
c) att EU helt enkelt inte har råd med de oundvikliga kontrasanktioner som Ryssland kommer att slå tillbaka med.

Det är allmänt accepterat att "politik är det möjligas konst" - och ändå är
EU: s ledare tydligt engagerade i konsten av det absolut omöjliga att göra lögner till beskrivning av verklighet. Det faktum att de alla låtsas som om detta kommer att få någon användbar effekt är verkligen ett tecken på hur mycket EU: s ledarskap har urartat under åren. Kan du tänka dig Helmut Schmidt, Charles de Gaulle, Margaret Thatcher, François Mitterrand och Francisco Franco bedriva den här typen av infantilt nonsens? Alla dessa ledare hade absolut sina dåliga aspekter, men åtminstone var ingen av dem clowner, medan när jag tittar på den nuvarande EU-ledarskap, särskilt Van Rumpoy, Anders Fogh Rasmussen och José Manuel Barroso får jag en känsla av att jag tittar på några fula dagisbarn som intellektuellt utmanade clowner och, ärligt talat, jag kan förstå Mrs Nulands känslor.

EU har verkligen urartat till en punkt utan återvändo. Hollande kan spela Mitterrand, men han är inte bättre på det än Quayle var på att spela Kennedy. . Varför i världen skull folk i öst och centrala Europa skulle vilja delta i ett sådant obotligt patetiskt samhälle är verkligen bortom min förståelse

Jag undrar ofta - har alla bara blivit blinda

Varför ser inte alla det som är så uppenbart?

Inte inser de att de människorna i Kreml är riktiga, tuffa och principfasta människor som bara kommer att känna avsky och nöje när utmanas av sådana antiintellektuella enheter som Londons borgmästare vilken avses så träffande med "den stora liggande protoplasmaryggradslösagelén ".

Det finns ett talesätt på ryska: " att försöka skrämma en igelkott med en naken rumpa ". Detta är vad EU gör nu. De försöker skrämma Ryssland med sanktioner som smärtsamt att sluta i att skada EU.

http://vineyardsaker.blogspot.fi/2014/08/the-eus-ugly-kindergarten-of.html

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram