I ljuset av verklighetens morgon

2014-08-18

one star

Många av oss har ” liten kanske växande aning, ” en känsla av att saker och ting är på väg att eskalera i en stor och otäck omfattning, att kanske trollkarlen från OZ verkligen är en jätte. Det finns flera stora geopolitiska bränder just nu och inte tillräckligt med resurser för att kyla ner dem alla. De som vi har förtroendet för som "ledare" för den platta världsbild som vi i Sverige kallas för pannkakan, som vi inte alls är vilse i eftersom vi är en upplyst och medveten befolkning som är känd för att vara civiliserad och rättvis, våra folkvalda, då inte minst den lilla hunden verkar dock fortfarande mer fast beslutna att utnyttja aktuella situationer för egen nyttas skull än finna meningsfulla resolutioner för befolkningen.

Nu när jag redan så här snabbt har lyckats förolämpa några, jag vill bara säga att oavsett hur mycket energi som du omedvetet kan placera in i ett system av innerligt grundade övertygelser. Så kan dessa föreställningar kontrolleras och manipuleras externt ganska lätt och ofta utanför din medvetenhet. Var försiktig med den kraft du överlämnar i sig själv till institutioner, oavsett om de är statliga, religiösa eller har pedagogiskt innehåll.

Släpper du din egen självbetraktelse för ökad emotionell självförståelse, så släpper du också taget om dig själv och din möjlighet att påverka din egen utveckling i förhållande till dina egna känslor. Du dömer dig själv till att förbli känslomässigt outvecklad och istället institutionellt kognitivt formaterad.

Vi kan ju idag öppet konstatera att det i Sverige uppenbarligen inte är regeringen som bestämmer, vilket det har det ju uppenbarligen heller aldrig varit någon fråga om, Harpsundsdemokrati 2.014 skiljer sig från 1938 års modell bara ur det  perspektivet att den i verkligheten ligger längre bort från vad den allmänna medvetenheten inser, med detta sagt att vi är mer lurade idag än vad vi var då.

puppet-master-700x389

Jag känner inte att dessa globalister är särskilt förtjust i människor. Man kan nästan uttrycka det som att de uppenbarligen inte respekterar oss. Men jag svär ibland på att jag alltid kan komma rätt in i deras ondsinta små hjärnor och höra vad de tänker. De gillar inte oss eftersom vi i förhållande till dem inte är ansedda som särskilt intellektuella. Om vi var bara en liten smula smartare dock, kunde vi nämligen inte beordras marschera ut på frontlinjen på ett slagfält och förpliktigas att skjuta och döda människor som vi inte ens känner – fast vi inte vill.

Tyvärr måste jag därför också erkänna att de verkligen ser oss som enfaldiga, formbara tjänare, hopplöst låsta till ett av dem riggat system. Allt de behöver göra är att få Carola att sjunga Du Gamla Du Fria för att få oss alla tårögda. Hon gör att strofen ” fjällhöga Nord ” låter så vackert ... huuurrra…. ! Och nu slår jag alltså inte något slag för kärlek till någon nation – vilket betyder folkstam och per definition är en indelning. Jag vill bara påminna folk om hur lätt det är att fastna i vansinnet av indelningspatriotism. I själva verket finns det som bekant mycket få " ismer " som Jag prenumererar på.

Så vem är det då egentligen som är ansvarig för allt detta? Jag säger att det är inte regeringen, utan att det ur ett dagsaktuellt perspektiv är de människor som finns bakom de människor som bygger de flesta vapnen. De har i Sverige skapat illusionen av att de i grunden har alla vapen, så vem tror du kommer att trakassera dem? I detta ligger förresten Sveriges största chans att införa demokrati, alltså att vi inte har någon monopolär våldsfunktion eftersom detta skulle omöjliggjort att vara världens största leverantör av vapen per capita.

Stora militära entreprenörer får alltså lukrativa kontrakt för att bygga och spruta ut, bomber och vapen. Som i Saudi Arabien för upprätthållandet av denna geopolitiska spelmatris

Men sedan behåller de alltså inte alla pengar i en skokartong. Nix - stora, internationella, privata banker som äger – bestämmer över - dessa militärindustriella företag, som i vårt fall

”för säkerhets skull ” till delar ägs av staten, håller fast vid bytet. Det är ett gratis, närmast sjukligt incestuöst förhållande. Det är ett monster till pengastöld lika säkert som vore det hugget i hälleberget. Ingenting kan ruinera en nation snabbare än att gå ut i krig så ingenting kan göra en nation rikare än att sälja vapen till alla andra i ett system där dessutom alltid någons pengar är någon annans skuld.

Så dessa multinationella enheter kan vackert dra sig undan från direkta militära åtaganden och ansvaret, de liksom finns bara där ändå, för att inte någon annan skall finnas där brukar argumentet vara eftersom vi är en liten exportberoende nation. Med globalisterna är det dock så, att det finns ingen som helst lojalitet till någon viss nation och de fäller inte en tår som för de som faller, varken individuellt eller nationellt. De spelar med rörliga pjäser över hela världens schackbräde och agerar endast när syftet tjänar deras eget bästa.

Den hegelska dialektikens ökända lista i koncisa termer kokar ner till detta: "problem, reaktion, lösning." Skapa ett problem som skapar en reaktion - vänta sedan på regeringen som rider in på en vit häst och räddar alla. Men räddningen kommer till ett rejält pris, framför allt i form av personliga begränsningar frihet och beskattning. Med hjälp av en "spänningens strategi" och genom att inte låta en bra kris gå till spillo, kan korrupta politiker skörda belöningar från sina globalistiska herrar – Harpsundsdemokrati 2. 014

Så den roll som politiker har är dubbelbottnad i bästa fall. De som söker högre ämbete svarar därför ofta på en mycket lägre moralisk kallelse. Motiverad av utsikterna till egennytta, kommer vissa inte att tveka att ordna lukrativa erbjudanden och säkra favörer med garantier som kommer att stanna på plats långt efter att de har lämnat kontoret. Detta drag kan visa sig särskilt berusande med hög - fungerande psykopater –  med låg - fungerande emotionell självförståelse – vilka idag tyvärr uppenbarligen skulle sälja sitt land med en betänketid kort som ett pulsslag för rätt pris och en flyktig notering i historieböckerna. De verkar alltid ha ett kort i rockärmen och ett spader ess gömt i sin sko.

Men problemet för dessa moraliska karaktärshaverister nu, är att det dolda blir öppet att beskåda när ljuset skär igenom mörkret.

morningdream-672x372

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram