Att tänka med stolgången

2014-07-15
John kerry buttface
Så för en vecka sedan, gjorde Kina det mycket klart för USA som vore det att man är glad för att bevara vänskapliga relationer och le på fotografier,.... och att man hade inga problem med att ställa USA till svars, även det var på slagfältet, finansiellt eller konventionellt, om USA - efter att ha förlorat det mesta av sin trovärdighet under de senaste åren - vågar intervenera.

Man sa det så klart att bara en idiot skulle ha kunnat misstolka det: " En konflikt mellan Kina och USA kommer definitivt att bli en katastrof för de två länderna och världen " . sade Xi " Så länge vi upprätthåller ömsesidig respekt, upprätthåller strategisk tålamod och förblir oberörd av enskilda incidenter och kommentarer, kommer vi att kunna hålla relationerna på en stadig grund, trots de upp-och nedgångar som kan komma vår väg. "

Tyvärr, eftersom i dessa dagar "verkar" USA: s utrikespolitik faktiskt köras av Anglozionistiska idioter, så istället för att stanna ur vägen Kinas gentila propåer, så svarade USA med att sparka tigern i tänderna, och situationen eskalerades ytterligare då det rapporterades att USA skall frigöra ännu mer militär kraft på Kinas bakgård och kommer att utveckla ny militär taktik för att avskräcka Kinas långsamma men stadiga territoriella framsteg i Sydkinesiska sjön, inklusive mer aggressiv användning av övervakningsflygplan och marina operationer i näraliggande omtvistade områden .

Ok, så USA kan inte fatta vinken. Så det är upp till Kina att förklara igen. Vilket man gjorde tidigare idag när man varnade USA , i otvetydiga ordalag, att hålla sig borta från tvister om Sydkinesiska sjön och lämna åt länderna i regionen att lösa problemen själva, efter att Washington sade att den ville ha en frysning av underblåsningen av spänningarna.

Och eftersom Kina är medvetna om det har att göra med John Cohen - Kerry, förklarade man ytterligare en gång: att Kina "hoppas att länder utanför regionen strikt behåller sin neutralitet och tydligt skiljer på rätt från fel och uppriktigt respekterar gemensamma ansträngningar av länderna i regionen för att upprätthålla regional fred och stabilitet ", tillade man, med hänvisning till USA.

Inte överraskande för någon alltså, så ställde USA tårna direkt på partilinjen: Michael Fuchs, US vice biträdande utrikesminister för Strategi och multilaterala frågor, sade att inget land var ensamt ansvarigt för eskalerande spänningen i regionen. Men han upprepade den amerikanska uppfattningen att "provocerande och ensidigt" beteende från Kina hade rest frågor om Kinas vilja att respektera internationell rätt. Vilket alltså alla vid det här laget är medvetna om utgör själva grunden för demokratutvecklingsinsatserna vilka har lett världen fram till den situation som nu råder.

Som sagt, nu när Kina mycket tydligt har varnat USA att hålla sig borta från dess intressenzon, så undrar vi hur många amerikanska hangarfartyg som kommer att finna sin väg in i öst och Sydkinesiska sjön för att se till att Kina antagoniseras lite mer, och fullständig garanterar att strider utbryter på riktigt.

Under tiden, håll ett öga på BRICS - banken som rapporterades om igår , eftersom medan USA låtsas att hela dess ekonomi inte bara surfar på vågen till den största tillgångsbubblan som någonsin blåsts upp, utan att man faktiskt verkligen är den del av världen som faktiskt är produktiv, så planerar man redan för vad som händer den gång när bubblan spricker - vilket som indirekt bekräftas av Yellen tidigare idag - dystra skurar tydligen hela landet enligt väderlekstjänsten.

Foto: Så för en vecka sedan, gjorde Kina det mycket klart för USA som vore det att man är glad för att bevara vänskapliga relationer och le på fotografier,.... och att man hade inga problem med att ställa USA till svars, även det var på slagfältet, finansiellt eller konventionellt, om USA - efter att ha förlorat det mesta av sin trovärdighet under de senaste åren - vågar intervenera. 

Man sa det så klart att bara en idiot skulle ha kunnat misstolka det: " En konflikt mellan Kina och USA kommer definitivt att bli en katastrof för de två länderna och världen " . sade Xi " Så länge vi upprätthåller ömsesidig respekt, upprätthåller strategisk tålamod och förblir oberörd av enskilda incidenter och kommentarer, kommer vi att kunna hålla relationerna på en stadig grund, trots de upp-och nedgångar som kan komma vår väg. "

Tyvärr, eftersom i dessa dagar "verkar" USA: s utrikespolitik faktiskt köras av Anglozionistiska idioter, så istället för att stanna ur vägen Kinas gentila propåer, så svarade USA med att sparka tigern i tänderna, och situationen eskalerades ytterligare då det rapporterades att USA skall frigöra ännu mer militär kraft på Kinas bakgård och kommer att utveckla ny militär taktik för att avskräcka Kinas långsamma men stadiga territoriella framsteg i Sydkinesiska sjön, inklusive mer aggressiv användning av övervakningsflygplan och marina operationer i näraliggande omtvistade områden .

Ok, så USA kan inte fatta vinken. Så det är upp till Kina att förklara igen. Vilket man gjorde tidigare idag när man varnade USA , i otvetydiga ordalag, att hålla sig borta från tvister om Sydkinesiska sjön och lämna åt länderna i regionen att lösa problemen själva, efter att Washington sade att den ville ha en frysning av underblåsningen av spänningarna.

Och eftersom Kina är medvetna om det har att göra med John Cohen - Kerry, förklarade man ytterligare en gång: att Kina "hoppas att länder utanför regionen strikt behåller sin neutralitet och tydligt skiljer på rätt från fel och uppriktigt respekterar gemensamma ansträngningar av länderna i regionen för att upprätthålla regional fred och stabilitet ", tillade man, med hänvisning till USA.

Inte överraskande för någon alltså, så ställde USA tårna direkt på partilinjen: Michael Fuchs, US vice biträdande utrikesminister för Strategi och multilaterala frågor, sade att inget land var ensamt ansvarigt för eskalerande spänningen i regionen. Men han upprepade den amerikanska uppfattningen att "provocerande och ensidigt" beteende från Kina hade rest frågor om Kinas vilja att respektera internationell rätt. Vilket alltså alla vid det här laget är medvetna om utgör själva grunden för demokratutvecklingsinsatserna vilka har lett världen fram till den situation som nu råder.

Som sagt, nu när Kina mycket tydligt har varnat USA att hålla sig borta från dess intressenzon, så undrar vi hur många amerikanska hangarfartyg som kommer att finna sin väg in i öst och Sydkinesiska sjön för att se till att Kina antagoniseras lite mer, och fullständig garanterar att strider utbryter på riktigt. 

Under tiden, håll ett öga på BRICS  - banken som rapporterades om igår , eftersom medan USA låtsas att hela dess ekonomi inte bara surfar på vågen till den största tillgångsbubblan som någonsin blåsts upp, utan att man faktiskt verkligen är den del av världen som faktiskt är produktiv, så planerar man redan för vad som händer den gång när bubblan spricker - vilket som indirekt bekräftas av Yellen tidigare idag - dystra skurar tydligen hela landet enligt väderlekstjänsten.

 

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram