Moral och lydnad.

2014-05-06

moral

Vi är inte längre en nationalstat styrd av lagar. Vi är ett samhälle som styrs av människor som har genomsyrat samhället i sig med en falsk berättelse, samtidigt som de exponentiellt ökar informationen om hot av exempelvis terrorister, och förstör syftet med lagar i sig själv. Ja, vi har gått från att vara ett land av lagar till att bli ett land av mäktiga människor som gör ensidiga lagar för att skydda sina egna intressen ... i hemlighet.

Statligt anställda använder lagar för att krossa oliktänkande, dissidenter . Det har blivit så dålig att till och med anställda inom rättsväsendet säger att vi faller ner i tyranni. Det är galenskap på galenskap - den klassiska sagan om att bli del av det onda som man gör anspråk på att slåss emot, medan man tror att man förblir rättfärdig.

Vi försöker att stå upp mot detta vansinne: vi är underlägsna, underfinansierade och underbeväpnade - en David oförskräckt kämpande mot en Goliat som sträcker sig över planeten och har makt att forma vår "verklighet" - på så sätt forma vad domstolarna ser, ännu. Vi har offrat mycket för att göra detta - och ändå vi skulle göra det hela igen.

Vi nämligen vet att vi kommer att vinna eftersom det inte spelar någon roll om vi förlorar

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram