Perspektiv.

2014-03-08

rysslandsförakt

Ett annat perspektiv på Ukraina är följande, även om NATO: s ledare är jublande över Kiev kuppen, som de presenterar för den allmänna opinionen som en revolution, så är situationen den omvända på fältet. I stället för en regering av ligister som skall höja insatserna mellan Washington och Moskva så att petrodollarhegemonin och regleringsbanken kan expandera skuldsättningsbasen hårdare - öka trycket, är det nu upp till anglosaxiska - sionistoligarkiska - agenter att utöva makt och hantera de problem som de själva har organiserat fram. Dessutom landet är förstört och ingen, vem det än månde vara - kommer att lyckas med att få till stånd en snabb återhämtning och förbättring av situationen. Ryssland kan nu försvara sina intressen utan att ådra sig skuldbeläggningen från tjugo års tidigare korruption.

Västerlänningar, till stor del felinformerade, hade intrycket av en pro-europeisk revolution. Men utlämnandet av ett telefonsamtal mellan den biträdande USA: s utrikesministern, Victoria Nuland, och hennes ambassadör, Geoffrey R. Pyatt, lämnade inget tvivel om den Angloamerikanska skuldbördan.

Till ny diktator utsågs bankpaladinen Arseniy Yatsenyuk som premiärminister, vilket motsvarar, mirakulöst nog, de önskemål som uttryckts i förväg av Victoria Nuland.

http://www.voltairenet.org/article182415.html

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram